Monday, August 1, 2022

TOINEN OPPITUNTI: RAKKAUS & RAKASTAMINEN

 


Rakkaus ja elämä ovat valintoja joiden pitää kuulua ihmisen omaan valintaansa kenenkään ulkopuolisen, sivullisen puuttumatta siihen. Tapa rakastaa ja tapa elää on yksin sinun päätettävissä ja niihin päätöksiin sinun ei pidä antaa kenenkään puuttua. Rakkaus ja Rakastaminen on niin laaja ja moninapainen käsite että niin pätevää ulkopuolista “valinnantekijää” ei ole olemassa sulje siis korvasi, ummista silmäsi niiltä. Seuraa omaa sydäntäsi, omaa ajatusmaailmaasi niin olet onnellisempi ja Jumalat pitävät niistä jotka rakastavat, elävät rajoittamattomasti ja ovat onnellisia.

RAKKAUS

Rakkaus on tunne jonka moninapaisuus on ainutkertainen. rakastamme urheilua ja sen eri lajeja sen lajeja, Rakastamme kulttuuria, luontoa, kaupunkeja, harrastamme itsellemme tärkeitä asioita siksi kun on “rakkaus lajiin”. Me valitsemme mitä ja ketä kannatamme urheilussa, ketä politiikassa, ketä fanitamme kulttuurin alalla, Jotkut rakastuvat luontoon jotkut kaupunkeihin. Kaikissa niissä sinä teet valinnan ilman ulkopuolelta tullutta ohjetta. Miksi sitten kun kyse on ihmisten välisestä rakkaudesta ja rakastamisesta haetaan ulkopuolista “valinnatekijää”. Miksi silloin et tee päätöksiäsi yksin?

JUMALTEN TIE JA SATEENKAAREVAT

Jumalten Tiellä nähdään vain ihminen sieluineen. Jumalten tie ei tee eroa ihonväriin, rakkauden muotoon, Jumalten Tiellä sielun väri on kaikilla sama. Jumalten Tiellä ei tuomita rakastamista vaan siihen kannustetaan. Jumalat tietävät rakkaden olevan sielua puhdistava, elämänvoimaa antava suuri lahja joka jaetaan kaikille katsomatta kuinka, ketä tai miten rakastat.

Jotkut voivat ja yrittävät sanella rakkauden sääntöjä mutta sellainen ei ole muuta kuin rajojen orja, tunteilleen sokea, haavoittunut joka vetoaa kirjoihin mutta ei koskaan kerro mitä itse tuntee. Valmiiksi kirjoitetun taakse on helppo piiloutua, heitellä tuomioita kuin kiviä. Onko sellainen Rakkautta?? Rakkauden ja rakastamisen ydintä ei kukaan voi kirjoittaa selkeästi sillä se on tunne eikä teoriaa.

Rakasta ja rakastu ilman sääntöjä. Sydämesi kyllä kertoo mikä on oikein ja mikä väärin mutta muista Rakkaudessa ja Rakastamisessa Jumalten Tiellä kulkeva on aina turvassa sillä Jumalten Tie ei tuomitse, eikä tee ohjeita. Sinä kuljet Jumalten Tiellä sinä itse, edustaen vain itseäsi. Et valmiiksi kirjoitettujen sääntöjen mukaan, Mukanasi ei ole symboleja, ei lippuja ei logoja eikä edes iskulauseita!!

“Rakasta, Älä rajoitu”

TOINEN OPPITUNTI: RAKKAUS & RAKASTAMINEN

  Rakkaus ja elämä ovat valintoja joiden pitää kuulua ihmisen omaan valintaansa kenenkään ulkopuolisen, sivullisen puuttumatta siihen. Tapa ...